fbpx

Priključi se BORBI!

Većina građana Srbije želi da živi normalno. To je najveća potencijalna snaga našeg društva. Kada građani istinski poveruju da je u njihovim rukama i glasovima moć, dogodiće se promene. Građane oko ideje promena mogu da okupe organizacije i pojedinci koji imaju jasnu viziju i plan.


Naš program u Tri tačke, koje je predložio Nebojša Zelenović, okupio nas je u otvorenu građansku platformu, kojoj mogu pristupati građani i političke organizacije, koji ovu politiku podržavaju i žele da je aktivno zastupaju.


TRI TAČKE:


1. NOVA LICA U POLITICI – Srbiji su potrebni nova energija i novi ljudi, bez tereta prošlosti, koji nisu odgovorni za propuštene šanse.


2. SRBIJA NA ZAPADU – Jedan stub spoljne politike. Nema jake Srbije ukoliko nije uređena na istim načelima kao i zapadne demokratije. Poštovanje ljudskih, građanskih i političkih prava i sloboda su temelj za snažne države Ovo je preduslov za napredak ekonomije. Nove investicije, znatno bolje plaćena radna mesta, povećanje budžetskih prihoda, veliko unapređenje u prosveti i zdravstvu mogući su samo ako naša zemlja postane drugačija. Partnerstvo sa EU i Amerikom je prirodan put za ostvarenje ovog strateškog cilja.


3. REŠAVANJE PITANJA KOSOVA I METOHIJE U NAJKRAĆEM ROKU – Vreme ne radi za Srbiju. Poslednjih trideset godina su decenije propuštenih šansi. Nema izgleda ni znakova da će u sledećih pet ili deset godina Srbija biti u boljoj prilici za rešenje ovog pitanja. Državni interes i interes svakog građanina i porodice jeste da pronađemo rešenje. Tražimo da budemo uključeni u ovaj proces.PODRŽAVATE NAŠU POLITIKU? PRIKLJUČITE SE!


Popunite kratki upitnik u nastavku. Nakon toga, bićemo u kontaktu veoma brzo.

Lajkujete moju Facebook stranicu: