fbpx

Niko u Srbiji nema veći potencijal od Šapca da zaposli nove ljude

Nijedan grad u Srbiji nema veći potencijal da zaposli nove ljude i da stvori priliku za bolje zarade, poručio je danas gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović tokom posete firmi “Duga El”.

U poseti firmi "Duga El"
U poseti firmi „Duga El“

– Mali broj Šapčana zna da sve reklame koje vidite na velikim objektima, u najvećem broju se proizvode u ovoj firmi. Oni su kupili prošle godine od Grada 65 ari sa svojom partnerskom firmom i ovde napravili dodatnih 1500 kvadrata . Ovo je jedna od 31 kompanije koje posluje u našoj, šabačkoj industrijskoj zoni u kojima radi više od 4000 ljudi. Mi ne pravimo razliku da li je ovo domaća ili strana kompanija, nama su sve kompanije iste jer pripadaju porodici šabačkih firmi u kojoj se stvari odvijaju na dobar način i gde svi planiraju svoj razvoj. Najlepša vest koju sam ja danas čuo jeste da će ovde u budućnosti dve sestre raditi zajedno. To je najsnažnija poruka, da vredi investirati u naš grad i da ne postoji bolje mesto u Srbiji gde može da se obezbedi dobar posao i bolja zarada, rekao je Nebojša Zelenović.

On je poručio da su sve to postigli građani Šapca, zajedno.

-Sve ovo smo uspeli da uradimo mi, građani Šapca, svi zajedno. Da svako ko je vredan i ko želi, može da živi bolje, sigurno i bezbrižno u našem Šapcu. Da budemo zajedno ponosni, da za četiri godine živimo još bolje. Šabac je naš, poručio je Nebojša Zelenović.

Gradonačelnik Šapca je podsetio da je u Šapcu 2016. godine bilo 29.000 zaposlenih.

-Stvorili smo mogućnost da u našem gradu danas bude zaposleno više od 40.000 ljudi. Učinili smo i sve što je bilo moguće da u epidemiji proizvodnja i svaki drugi proces rada bude održan, da bi ljudi zadržali svoja radna mesta, kazao je Nebojša Zelenović.