fbpx

Šabac je evropski grad

U proteklih godinu i po dana investicionog ciklusa, u Šapcu je 15 miliona evra uloženo u rekonstrukciju ulica, trotoara, parkova, u sve ono što su građani hteli, rekao je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović tokom posete radovima u ulici Drinske divizije koja je danas asfaltirana.

-Ovaj kraj je jedno od najlepših mesta za život, široke i lepe ulice, planska dvorišta, svi imaju priključak na gas. Uređena je ulica Milutina Bojića, kroz Žike Popovića će ići gradski prevoz, rade se i ulice Đure Jakšića i Hilandarska. Ovde građani imaju dobru energiju i dobru emociju prema ovako pristojnom životu u našem gradu. Naš je zadatak da obezbedimo da svako ko je vredan i ko želi, može da živi bolje, sigurno i bezbrižno u našem Šapcu, kazao je Nebojša Zelenović.

Velimir Kuzmanović, profesor u Ekonomsko-trgovinskoj školi u Šapcu, koji živi u ovom naselju, istakao je da se ponosi svojim gradom.

-Šabac je danas zaista evropski grad kojim možemo da se ponosimo i kojim se nećemo postideti da primimo goste iz celog sveta, zadovoljan je profesor Kuzmanović.

Sve to su postigli građani Šapca, svi zajedno, smatra gradonačelnik Šapca. -Sve ovo smo uspeli mi, građani Šapca svi zajedno. Da svi zajedno budemo ponosni, da za četiri godine živimo još bolje. Šabac je naš, poručio je Nebojša Zelenović.